Crnogorci iskulirali Dodika

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 15:59

Crnogorci "iskulirali" Dodika

Crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da u Skupštini Crne Gore nisu ispoštovane procedure tokom posete predsednika Republike Srpske Podgorici.

Kako su rekli, nije bila postavljena zastava BiH

U odgovoru na notu Ministarstva spoljnih poslova BiH iz MVP Crne Gore navode da nisu učestvovali u organizaciji i pratećim protokolarnim aktivnostima u vezi s posetom predsednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dodika te da su posetu organizovale službe Skupštine Crne Gore na čelu sa predsednikom parlamenta Andrijom Mandićem.

"Ministarstvo koristi ovu priliku da obavesti da je Skupštini Crne Gore, zvaničnim putem, ukazano na učinjeni propust kada pored entitetske, nije istaknuta državna zastava BiH. Ministarstvo ponavlja da Vlada Crne Gore u potpunosi podržava celovitost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH, kao i njena državna obeležja, zastavu i istorijski kontinuitet. Ministarstvo izražava očekivanje da pomenuti događaj neće uticati na prijateljske i dobrosusedske odnose Crne Gore i BiH", naveli su u dopisu MVP Crne Gore, koji je objavila sarajevska N1 TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore: Skupština nije ispoštovala procedure tokom posete Dodika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024

Crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da u Skupštini Crne Gore nisu ispoštovane procedure niti je bila postavljena zastava BiH tokom posete predsednika Republike Srpske Podgorici, 27. februara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.