Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović najavio radni ručak sa liderima BiH

MOSTAR - Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH najavio je da će sutra u Mostaru biti održan radni ručak sa Bakirom Izetbegovićem, bošnjačkim članom Predsjedništva BiH, Mladenom Ivanićem, srpskim članom Predsjedništva BiH i Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske.

On je rekao da je radni ručak koji organizuje priprema za sastanke koji ce uslijediti na jesen.

Čović >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je pozvao i novinare da im se pridruže u 15 sati nakon ručka.

Podsjećamo, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović sastali su se sredinom mjeseca u Mostaru gdje su konstatovali da su odnosi u BiH potpuno uništeni i da nema više parlamentarne većine na nivou BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čović najavio kandidaturu za člana Predsjedništva ako budu riješena sva hrvatska pitanja

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2017

MOSTAR - Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH najavio je da će sutra u Mostaru biti održan radni ručak sa Bakirom Izetbegovićem, bošnjačkim članom Predsjedništva BiH, Mladenom Ivanićem, srpskim članom Predsjedništva BiH i Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske...On...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.