Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosić: Presuda poznata samo Dodiku

BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić rekao je, povodom tvrdnje predsjednika Srpske Milorada Dodika da će novac po presudi suda u sporu sa njim potrošiti u humanitarne svrhe i na feštu, da je izgleda i presuda drugostepenog suda poznata samo Dodiku.

Bosić kaže da bi i bez presude drugostepenog suda donirao sredstva na račun Dodika ukoliko bi on to potrošio "na liječenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ozbiljnih psihijatrijskih poremećaja, koje je Dodiku utvrdio vještak neuro-psihijatrijske struke na sudu", saopšteno je iz SDS-a.

"To još jednom potvrđuje potrebu da se uvede zakonska obaveza provjere psihijatrijskog stanja za nosioce najznačajnijih funkcija", kazao je Bosić.

Dodik je rekao danas da je odlučio da će, čim novac po presudi stigne na njegov račun, pola dati u humanitarne svrhe, a drugom polovinom će "finansirati feštu na koju će pozvati i Bosića da se odmori od obmana i blefiranja javnosti".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.