Bosić: Dodik vodi Srpsku u izolaciju

Izvor: Cafe.ba, 31.Jan.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosić: Dodik vodi Srpsku u izolaciju

BANJALUKA - Lider SDS-a Mladen Bosić rekao je da predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik "vodi Srpsku u izolaciju".

"Sve do juče Milorad Dodik je tvrdio da neće prihvatiti nikakvu izjavu /o evropskim integracijama/ Predsjedništva BiH, koja u odnosu na prvobitnu i nije izmijenjena u skladu sa njegovim zahtjevima, što se može i vidjeti kada se pogledaju ta dva dokumenta", naveo je Bosić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba <<
On je dodao da Dodik "izmišljenim pričama o izdajama Republike Srpske pokušava da pobjegne od odgovornosti za njen ekonomski slom", saopšteno je iz SDS-a.

Bosić tvrdi da su "Dodik i SNSD odigrali glavnu ulogu u formiranju Suda i Tužilaštva BiH i da ništa nisu učinili da se procesuiraju ratni zločini počinjeni nad srpskim vojnicima i civilima", kao što ništa nisu uradili ni u procesuiranju velikih afera, koje, kako kaže, stoje u ladicama pravosudnih organa.

"Najveći Dodikov problem je strah od gubitka fotelja i pokušaja da se uspostavi sistem odgovornosti da bude procesuiran svako ko je kriv za bilo koje krivično djelo", rekao je Bosić.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

"Dodik vodi RS u izolaciju"

Izvor: B92, 31.Jan.2015

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik postao je opasnost po ovaj entitet BiH, jer ne samo da ekonomski uništava Republiku Srpsku, već je vodi i u izolaciju...To ocenjuje predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić..."Zbog nemogućnosti da se suoči s realnošću, Dodik izmišljenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.