Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borenović pozvao Dodika da podrži izvještaj Anketnog odbora o smrti Davida Dragičevića

BANJALUKA - Branislav Borenović, predsjednik PDP pozvao je Milorada Dodika, predsjednika RS da podrži Izvještaj Anketnog odbora o smrti Davida Dragičevića, a njegovu izjavu da NSRS ne treba da ga podrži nazvao užasavajućom i šokantnom.

"Užasno je šokantno, zabrinjavajuće pa i morbidno javno reći da Skupština nešto ne treba da uradi u skladu s državnim interesima", rekao je Borenović i dodao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Dodik treba da "stane uz svoj narod" i da podrži izvještaj, a ne da se boji Želimira Lepira i Dragana Lukača.

On je Dodika pozvao da javno kaže da li misli da li postoji sumnja da je David ubijen, da li podržava izmjene zakona po kojim bi tužioci bili odgovorni ako ne urade svoj posao dobro, i da li je u sprezi s pojedincima iz Tužilaštva i Policije.

Rekao je da je Odbor zaključio da je narod s pravom uznemiren, da postoji opravdana sumnja da je David ubijen, te da je Odbor svoj posao obavio profesionalno i na osnovu činjenica.

Vezanba vijest: Dodik: Nećemo prihvatiti izvještaj Anketnog odbora

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.