Biće izbora ako želi opozicija

Izvor: B92, 07.Mar.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Biće izbora ako želi opozicija"

Banjaluka -- Predsewdnik RS Milorad Dodik pozvao opozicionu SDS, povodom učestalih optužbi, da u narednih 10 dana podnesu zvaničan zahtev za raspisivanje prevremenih izbora.

"Ukoliko SDS ne podnese zahtev za 10 dana, SNSD će s koalicionim partnerima održati sastanak nakon kojeg će odlučiti o održavanju prevremenih izbora, ako SDS i tada to bude želeo", rekao je Dodik za Radio RS.

Iz SDS su ranije pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dodika na prevremene izbore, kako bi aktuelna vlast, kako su naveli, smanjila sopstvenu agoniju i predala vlast u ruke ljudi koji realno mogu da je nose, objavila je agencija Fena.

Pozvali su Dodika i da smeni aktuelnu vladu i formira vladu nacionalnog spasa do redovnih izbora u oktobru, a potom naveli da vladajući ništa od toga nisu uradili već su krenuli u otvorenu represiju prema onima koji žele promene u RS.

Dodik odgovara da je spreman za izbore na kojima će, kaže, ponovo poraziti SDS.

"Vi birajte i mesto i vreme, šta god hoćete. Mi smo spremni da budemo tamo. Kada vi kažete: izbori su tada, mi smo spremni da budemo na tim izborima. Da vama iz SDS učinimo uslugu i da vas još jednom porazimo na demokratskim izborima", poručio je Dodik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.