BLIZAK JE PREDSEDNIKU REPUBLIKE: Tegeltija dolazi na čelo kluba?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 15:18

BLIZAK JE PREDSEDNIKU REPUBLIKE: Tegeltija dolazi na čelo kluba?

Potvrdio je pričanje.

Milan Telegtija, pravni savetnik predsednika Republika Srpske Milorada Dodika i bivši predsednik Visokog sudskog i tužilačkog veća BiH, u ovom trenutku je najozbiljniji kandidat za preuzimanje funkcije predsednika Fudbalskog kluba Borac uz Banjaluke, potvrđeno je za Mondo.

Sam Tegeltija je u razgovoru za Mondo potvrdio da postoje kontakti na ovu temu, a ukoliko preuzme komandu nad klubom iz Banjaluke biće to njegov svojevrsni povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Borac, s obzirom na to da je 2010. i 2011. godine, kada su crveno-plavi osvojili Kup BiH i titulu šampiona, bio član Upravnog odbora.

Објава коју дели MIlan Tegeltija (@mtegeltija3)

- Tako je, postoje kontakti oko mog povratka u klub. Trenutno radimo na formiranju tima ljudi koji bi u budućem periodu vodili brigu o klubu - istakao je Tegeltija za Mondo.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.