Ambasada VB: Odbacujemo navode o uplitanju u izbore u BiH

Izvor: Danas, 25.Sep.2018, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada VB: Odbacujemo navode o uplitanju u izbore u BiH

Iz Ambasade Velike Britanije u BiH saopštili su da odbacuju bilo kakve tvrdnje, insinuacije te direktne i indirektne optužbe da se ta zemlja meša u izborni proces u BiH i to nakon sinoćnjih izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika RS-a Milorada Dodika. Članak Ambasada VB: Odbacujemo navode o uplitanju u izbore u BiH se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milivojević: Mešanje u BiH kao dobar dan

Izvor: Danas, 25.Sep.2018

Politički analitičar iz Srbije Cvijetin Milivojević rekao je Klix.ba, komentarišući izjavu Aleksandra Vučića da se zapadne sile mešaju u izbore u BiH, da je to tačno, jer se svi, od regiona do zapadnih i istočnih sila, od Dejtona, mešaju u izbore. Članak Milivojević: Mešanje u BiH kao dobar...

Nastavak na Danas...

Makron: Nacionalizam uvek vodi ka porazu

Izvor: Danas, 26.Sep.2018, 12:32

Govor predsednika Francuske nakon Donalda Trampa u Ujedinjenim nacijama ispraćen je gromoglasnim aplauzom u sali u Nju Jorku. Članak Makron: Nacionalizam uvek vodi ka porazu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.