UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PRETIO NAJVIŠIM ZVANIČNICIMA CRNE GORE: Plaćeni sam UBICA i radiće SNAJPER

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE PRETIO NAJVIŠIM ZVANIČNICIMA CRNE GORE: "Plaćeni sam UBICA i radiće SNAJPER"

Dolijao

Muškarac koji je na društvenim mrežama pretio visokim državnim funkcionerima Crne Gore uhapšen je danas, potvrđeno je u crnogorskoj policiji.

Policija je uhapsila V. M. jer je objavio video u kome preti predsedniku Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i direktoru policije Veselinu Veljoviću.

- Nadležni tužilac se izjasnio da se u radnjama ovog muškarca stiču bitni elementi krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti - kažu iz Uprave.

Mediji su preneli fotografiju muškarca koji s fantomkom na glavi preti najvišim državnim funkcionerima i na snimku tvrdi da je plaćeni ubica.

On na snimku od čelnika policije i specijalnog tužilaštva, Veljovića i Katnića, traži da puste određene osobe na slobodu, prenele su Vijesti koje navode da su imale snimak na uvid, ali su odbile da ga emituju zbog uvredljivog sadržaja.

"Prigušivač ili snajper će da ti radi", jedna je od pretnji koju je V.M. uputio Veljoviću, navodi podgorički portal.

Pratite nas i na instagram profilu srbijadanas.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac koji je pretio Đukanoviću i Markoviću

Izvor: Blic, 28.Sep.2018

Podgorička policija uhapsila je Vlatka Milatovića, jer je putem društvenih mreža pretio crnogorskom predsedniku i premijeru, Milu Đukanoviću i Dušku Markoviću, prenosi RTCG.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.