Prvi put posle prozivki: Sreli se Marija Šerifović i Milan Stanković, evo šta se desilo!

Izvor: Svet, 15.Jun.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put posle prozivki: Sreli se Marija Šerifović i Milan Stanković, evo šta se desilo!

U jeku priprema za godišnje odmore, dah Grčke i njenih prelepih plaža i mora u Beograd je doneo letnji koktel party u prodavnici Funky buddha u Big šoping centru. Brojne poznate ličnosti i ambasadori ovog evropski poznatog brenda, poželele su se zabave isprobavajući nove stajlinge za leto, a među njima popularni pevači Marija Šerifović, Goca Tržan, Tijana Dapčević i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Milan Stanković.
Ono što je interesantno je da su se prvi put posle brojnih prozivki u medijima oči u oči sreli Milan i Marija. Svi prisutni su posmatrali kako će se ponašati. Dve zvezde su se srdačno pozdravile i ćaskale na iznenadjenje svih.
Marija je, inače, na party stigla sa svojim novim četvoromesečnim ljubimcem Hakom, od kojeg se nije razdvajala.
“Odlučila sam da više ne posećujem nijedno mesto koje nije pet frendli, jer ne želim nijedan slobodan trenutak da provedem bez Haka”, kaže Marija.


svetpromo
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.