Pinkove zvezdice: Ovih deset takmičara je prošlo dalje!

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Ovih deset takmičara je prošlo dalje!

22:35

Kao poslednja takmičarka za večeras nastupila je Milana Ignjatov (14) iz Sivca koja je pevala pesmu “Čuvaj moje srce”, a svojim izvođenjem je potpuno očarala žiri, iako su joj zamerili što je nosila cipele sa štiklom zbog koje je morala da razmišlja o tome da ne padne pa nije mogla najbolje da se koncentriše na pevanje.

Nakon njenog nastupa akapela će pevati čak osam takmičara, od kojih će samo troje proći dalje, budući da večeras nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bilo takmičara koji nisu dobili priliku da se bore u prolazak u dalje takmičenje.

Direktno dalje prošli su: Anđela Tasić, Ivona Rambosek, Pavle Vasiljević, Julija Petrović, Anđela Džaferović, Ismail Delija i Milena Ignjatov.

Da uđu u top 10 bore se: Todor Kitanović, Ana Aleksandrović, Nikola Lazić, Ana Vagić, Una Dimitrijević, Nataša Đorđević, Mehmed Spahić i Nevena Ilić.

22:30

Kao četrnaesti takmičar nastupio je Ismail Delija (12) iz Nikšića koji je pevao pesmu “Zauvek tvoj”. On je potpuno oduševio žiri, a mnogi su se našalili da ne veruju da je ovo njegov prvi nastup pred velikom publikom, iako je on tvrdio da jeste.

22:20

Trinaesti takmičar bila je  Anđela Džaferović (11) iz Beograda i pevala je pesmu “Da ima nas” Nevernih beba. Ona je dobila svih 5 glasova i lasirala se direktno u dalje takmičenje.

Ona je došla bez prisustva rodbine jer joj se majka porodila dan pred snimanje emisije.

“Ima odlične momente u pevanju. Našla je meru između dečjeg glasića, i malo odraslog. Super si, kao zapeta puška”, rekla je Leontina.

22:16

Dvanaesti kandidat bila je Julija Petrović (14) iz Bele Palanke koja je pevala pesmu “Ne dam na tebe”. Ona je prošla direktno u dalje takmičenje sa svih pet glasova.

“Pevaš kao da imaš 44 godine”, rekla je Goca. “Pevala je pesmu “Ne dam na tebe”, koju sam ja komponovala. Ovu je prva pesma koju sam u životu napisala. Hvala ti, ulepšala si mi veče”, rekla je Jelena.

“Fantastično gađaš tonove, imaš dobar vibrato. Ti si primer kako bi trebalo da zvuči devojčica od 14 godina”, rekla je Goca, dok je Hari bio oduševljen njenim izvođenjem.

22:11

Jedanaesta takmičarka Nevena Ilić (11) iz Ročevića pevala je pesmu “Bižuterija” Jelene Rozge.

Ona je prošla dalje sa tri glasa, što znači da će pevati večeras još jednom.

“Ja sam morao da ustanem da joj pokazujem gde treba da upadne sa pevanjem. Bio sam dirigent”, rekao je Milan. Goca je naterala Jelenu da ustane.

22:05

Deseti takmičar Mehmed Spahić (13) iz Sarajeva pevao je pesmu “Sve još miriše na nju”.

“Pa ti si već zvezda. To je genetika. Imaš glas, lepi se za pesmu, super si. Najbitnije je da si iz Sarajeva”, rekao je Hari.

Leontina je dodala da već ima dobru boju glasa iako “ima problema sa intonacijom”.

22:00

Deveta kandidatkinja je Nataša Đorđević (15) iz Beograda i pevala je pesmu Marije Šerifović “U nedelju”.

Jelena Tomašević jedina nije dala svoj glas, što je objasnila rečima: “Videla sam da su njih 4 ustali i nije baš za svih 5 glasova. Odlično pevaš, ali…”, rekla je Jelena, dok je Hari dodao da mu je bila odlična.

Milan je konstatovao da je malo u “narodnjačkom” maniru, a Jelena se složila.

21:55

Nastupila je i Una Dimitrijević (9) iz Niša koja je pevala numeru “Grad”.

Ona je dobila smao tri glasa, što znači da će večeras nastupiti još jednom, kada će pevati bez muzičke podloge.

Goca je izjavila da ona peva “baš onako uvežbano i školski pa bi bilo šteta da joj ne pruže još jednu priliku da prođe dalje”, dok joj je Milan poželeo da u budućnosti treba da ima motivaciju da bude sve bolja i bolja i da osvoji svih pet glasova.

21:45

Sedmi kandidat Pavle Vasiljević iz Kragujevca ima samo 6 godina i pevao je pesmu “Ima jedan svijet”, a vojim izvođenjem potpuno je očarao je sve članove žirija koji su gotovo istovremeno dali svoj glas.

Sestra mu je sve vreme plakala dok je on pevao.

“Care, care”, vikala je Goca. Svi su mu aplaudirali i klicali, a čak su mu se i poklonili. Jelena je ponosna na svog sugrađanina.

21:40

Šesti kandidat  Ana Vagić (12) iz Vrčina pevla je pesmu “Reka”, takođe grupe “Tap 011″.

Trebalo je da pevaš “Podigni me sad, tu ostani”, našalila se Marijana. Milan i Haris se nisu podigli, ali Ana je prošla. Jelena nije mogla da izdrži i morala je da se podigne. “Morala sam da vidim kako izgleda, ali bilo je malo falš”, rekla je Jelena.

21:35

Takmičar broj pet Nikola Lazić (15) iz Beograda pevao je pesmu “Paranoja”.

On je dobio četiri glasa, te se plasirao u dalje takmičenje. Milan se prvo podigao, pa potom spustio, ali je tada svoj glas dala Jelena Tomašević, koja smatra da je on zaslužio četiri glasa.

21:31

Takmičarka broj četiri pevala je pesmu grupe Tap 011 “Okreni broj 95″. Zove se Ana Aleksandrov (12) i dolazi iz Podgorice.

Ana je dobila 4 glasa i prošla je dalje. “Imaš malu grešku u melodiji”, rekla je Goca i otpevala problematičan deo, ali je istakla da to nije bila velika greška.

Milan je rekao da je morao da izbalansira i da ima vremena da zablista kandidat.

21: 27

21:27

Prvi dečak večeras bio je Todor Kitanović (12) iz Niša koji je pevao pesmu Zdravka Čolića “Emili”.

On je dobio 4 glasa.

“Ovo nije bilo besprekorno kao kod prethodne dve takmičarke, zato sam ostala dole”, rekla je Goca objasnivši zašto nije dala svoj glas.

Jelena je prepoznala da je takmičar prehlađen, kao i da mu je najviše prijalo što su se Milan i Hari podigli.

21: 23

Druga takmičarka Ivona Rambosek (11) iz Beograda pevala je pesmu “Kao da me nema tu”.

I druga kandidatkinja dobila je svih 5 glasova i ide direktno dalje.

“Ovo je bilo super ekstra”, rekla je Jelena Tomaševića, a Leontana je konstatovala da je bilo sve samo ne kul.

“Sve što radiš je jako prirodno i lepo, ovako bi trebalo da izgleda Pinkova zvezdica”, smatra Milan.

21:18

Anđela Tasić (14) nastupila je prva večeras sa pesmom “Tražim”, a svojim izvođenjem potpuno je očarala žiri koji je vrlo brzo glasao da se ona direktno plasira u dalje takmičenje.

“Besprekorno, svaka čast”, rekla je Goca, a Jelena je dodala da su se podigle u isti trenutak i da to sigurno znači nešto.

“Sve je bilo cakum-pakum”, smatra Hari.

21:00

Uskoro počinje i nova epizoda jednog od najgledanijih šou programa “Pinkove zvezdice”, koja će i večeras nasmejati i razgaliti gledaoce ove emisije.

Žiri u sastavu Jelena Tomašević, Milan Stanković, Hari Varešanović, Goca Tržan i Leontina Vukomanović imaju težak zadatak da odluče ko će možda biti naredna Pinkova zvezdica.

Podsetimo, protekle nedelje u dalje takmičenje prošli su Jovana Radić, Denis Demirović, Irina Arsenijević, Bojan Pavlović, Dunja Jelić, Igor Lazović, Milica Ilić, Melanija Milenković, Anđela Nedeljković i Nikolina Ivković.

Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.