Milan Stanković udružio snage sa Mimi Mercedes i Miletom Kitićem

Izvor: Tracara.com, 02.Jul.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković udružio snage sa Mimi Mercedes i Miletom Kitićem

Nakon velikog uspeha singlova Mašina i Nisi mu ti žena, Milan Stanković iznenadio je svoje fanove nesvakidašnjom saradnjom sa folk pevačem Miletom Kitićem i andergraund rep zvezdom Mimi Mercedes. Singl Gadure je svojevrsna fuzija između muzičkih pravaca troje izvođača, ali ono što je sigurno jeste da nećete ostati ravnodušni dok slušate ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pesmu. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a mladi Stanković potrudio se da i ovoga puta pomeri granice. Visokobudžetni video premijerno je prikazan danas na sajtu ‘You tube’ i bez sumnje će nadmašiti veliki uspeh Milanovih prethodnih spotova koji beleže višemilionske preglede. Gadure su treći singl sa novom Stankovićevog albuma koji će se pojaviti na tržištu ovog leta.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Premijera: Milan Stanković u spotu sa Miletom Kitićem i Mimi Mercedes! (video)

Izvor: Svet, 02.Jul.2015

Posle velikog uspeha singlova “Mašina” i “Nisi mu ti žena”, Milan Stanković je iznenadio svoje fanove nesvakidašnjom saradnjom sa folk pevačem Miletom Kitićem i andergraund rep zvezdom Mimi Mercedes.. Singl “Gadure” je svojevrsna fuzija između muzičkih pravaca troje izvođača na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.