Amidžić pitao Sanju kad je prvi put imala seks, ona se PREZNOJILA, a kad je čula da je Macin odgovor ISTI KAO NJEN, izbezumila se! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Mar.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amidžić pitao Sanju kad je prvi put imala seks, ona se PREZNOJILA, a kad je čula da je Macin odgovor ISTI KAO NJEN, izbezumila se! (VIDEO)

U sinoć emitovanoj epizodi emisije "Amidži šou" gostovali su Sanja Marinković, Maca Diskrecija i Milan Stanković, a voditelj i autor Ognjen Amidžić imao je, kao i uvek, zanimljiva pitanja i škakljive teme.

Ognjen se dotakao seksa, pa je tražio da mu Sanja opiše svoje prvo seksualno iskustvo, što se voditeljki emisije "Magazin in" baš i nije dopalo...

- Ne sećam se! - rekla je kao iz topa namignuvši u kameru, a onda se ipak predomislila.

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Youtube/AmiG Show

- Sa koliko godina? - pitao je Amidžić.

- Paaaaa...nisam bila punoletna - rekla je Sanja, a Ognjen je bio uporan...

Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Sa 17? - pitao je opet.

- Paaa...tako nekako - bilo je sve što je Sanja otkrila, a onda je ostala u čudu kada je Maca rekla da je i ona izgubila nevinost sa 17 godina.

Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Pa šta hoćeš, dugo sam čekala, danas gube sa 12! - dodala je Maca, a ni Milan nije želeo da otkriva svoje prvo seksualno iskustvo, pa se i on pridružio "klubu 17"...

Pogledajte kako je to bilo u emisiji:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanja Marinković htela da omalovaži Macu, a ostala ona sama ponižena (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 15.Mar.2017

(foto: Screenshot) Sinoć se u emisiji AmiG Show povela tema o gubljenju nevinosti, o čemu gosti baš i nisu bili raspoloženi da pričaju, ali su se naposletku Sanja Marinković, Milan Stanković i Maca Diskrecija složili da su svi imali prvo iskustvo sa 17 godina. Iako je voditelj Ognjen Amidžić navaljivao...

Nastavak na Tracara.com...

Amidzic pitao Sanju kad je prvi put imala seks ona se PREZNOJILA a kad je cula da je Macin odgovor ISTI KAO NJEN izbezumila se (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 15.Mar.2017

Sanji Marinković je u emisiji "Amidži šou" bilo neprijatno kada se povela priča o prvom seksualnom iskustvu, za razliku od Mace Diskrecije

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.