Interov gest vredan pažnje

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interov gest vredan pažnje

Inter i Milan jesu veliki rivali na terenu, zbog toga je današnji gest Intera zaista vredan pažnje.

Ekipa Milana je letos dovela veliki broj pojačanja među kojima se našao i Andrea Konti, fudbaler koji je stigao iz Atalante.

Ovaj momak koji igra na poziciji desnog beka se povredio, što je veliki peh za Milan i Vićenca Montelu, najverovatnije će odsustvovati između 4 i 6 meseci.

Želje za brzim oporavkom stižu sa svih strana, a zanimljivo da je i Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poželeo Kontiju da se što pre oporavi.

"Oporavi se što pre, Andrea Konti! Nadamo se da ćemo te videti u drugom derbiju Milana u jednom sjajnom meču", može se pronaći na zvaničnom nalogu Intera na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.