Turski Waikiki otvara prvu prodavnicu u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Avg.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski Waikiki otvara prvu prodavnicu u Beogradu

BEOGRAD – Vodeći turski distributer odeće LC Waikiki otvara danas prvi maloprodajni objekat u Tržnom centru „Merkator“ na Novom Beogradu

Ova kompanija je specijalizovana za odeću i aksesoar za muškarce i žene i očekuje da će privući pažnju srpskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svetske trendove, kao i zbog pristupačnih cena svojih proizvoda.

Turska kompanija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << saopštila da smatra srpsko tržište kao prioritetno i želi da postane jedan od tri glavna modna maloprodajna brenda u Evropi.

Prva strana investicija LC Waikiki bila je u Rumuniji 2009. godine i za kratko vreme ova kompanija proširila je mrežu u 26 zemalja, gde raspolaže sa 550 prodavnica.

Od tog broja na turskom tržištu posluje njih 400.

Izvor: Srna

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

LC WAIKIKI - Moda za sve konačno u Beogradu!

Izvor: Blic, 27.Avg.2015

Renomirani turski brend LC WAIKIKI stigao je u Srbiju! Prvi maloprodajni objekat ovog poznatog brenda otvoren je danas u TC "Mercator" na Novom Beogradu. U okviru bogate ponude Beograđanima će biti dostupne kolekcije za muškarce, žene kao i decu svih uzrasta...Otvaranje novog maloprodajnog objekta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.