Slovenija: Izabrani finalisti za Oglašivača 2022. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Apr.2023, 13:49

Slovenija: Izabrani finalisti za Oglašivača 2022. godine

U finalni krug plasiralo se pet kompanija (abecednim redom): A1 Slovenija, Atlantic Droga Kolinska, Merkator, NLB i Zavarovalnica Triglav, koje su sakupile najveći ukupan broj bodova u 2. kolu.

U ukupnom zbiru koji je odredio finaliste, 70 odsto je došlo od glasova članova, a 30 odsto od bodova osvojenih nagrada iz oblasti marketinških komunikacija u 2022. godini.

U trećem krugu glasaće sedmočlana Komisija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Metod izbora Oglašivača u 2022. godini određuje da je pobednik kompanija sa najvećim ukupnim brojem bodova. Priznanje će dodeliti predstavnici uprave Slovenačke reklamne komore 15. juna na završnoj manifestaciji 32. SOFa u Portorožu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.