Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022, 23:34

Poklonijada u Merkator centru Beograd

U subotu i nedelju, 3. i 4. decembra 2022, na centralnom trgu tržnog centra Merkator centra Beograd, biće održana Poklonijadа. Novogodišnji festival domaćih ručno rađenih proizvoda predstaviće ono što je najbolje za novogodišnje poklone. Na ovom događaju, posetioci će imati priliku da izaberu poklon koji je jedinstven, drugačiji, kojim će iskazati pažnju, ljubav, naklonost i … Članak Poklonijada u Merkator centru Beograd se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Karavan zimnice 3. i 4. decembra 2022. na pijaci „Zemun“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Dec.2022, 08:28

Predstojećeg vikenda, u subotu i nedelju, 3. i 4. decembra 2022. od 8.00 do 16.00, na pijaci „Zemun“ biće održan Karavan zimnice. Svi posetioci pijace „Zemun“ pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.