Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022, 16:38

Gruzijska jazz diva Nino Katamadže u MTS dvorani

Gruzijska jazz pevačica Nino Katamadže održaće koncert 19. decembra 2022. od 20.00, u MTS dvorani, što će biti njen prvi nastup na Balkanu. Beogradskoj publici svetski poznata pevačica predstaviće se sa svojim Insight bendom. Nino Katamadže sa vrsnim muzičarima dočaraće publici uzbudljivu, kompleksnu i kako je nazivaju „inteligentnu muziku“, ujedno i bogat, sveobuhvatan filozofski opis … Članak Gruzijska jazz diva Nino Katamadže u MTS dvorani se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Poklonijada u Merkator centru Beograd

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Nov.2022

U subotu i nedelju, 3. i 4. decembra 2022, na centralnom trgu tržnog centra Merkator centra Beograd, biće održana Poklonijadа. Novogodišnji festival domaćih ručno rađenih proizvoda predstaviće ono što je najbolje za novogodišnje poklone. Na ovom događaju, posetioci će imati priliku da izaberu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.