HAOS NA PRELAZU MERDARE: Tzv. kosovska policija zaustavlja vozače, veliki broj Srba čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 16:59

HAOS NA PRELAZU MERDARE: Tzv. kosovska policija zaustavlja vozače, veliki broj Srba čeka

Na prelazima Jarinje, Brnjak kao i na Merdaru od jutros je počela primena recipročnih mera vlade iz Prištine za automobile sa srpskim registarskim oznakama koji ulaze na Kosovo

Veliki broj Srba iz Gračanice i okolnih srpskih sela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i na prelazu Merdare kako bi izvadili probne tablice, javlja reporter Kosovo onlajna.

Da bi se izvadile probne tablice neophodno je da se uđe automobilima u centralnu Srbiju kako bi kosovska policija evidentirala ulaz i izlaz.

Službenik tzv. kosovske policije potvrdio je za Kosovo onlajn da se od sutra privremene tablice mogu izvaditi u opštinskim registracionim centrima.

Policija zaustavlja vozila sa srpskim tablicama i upozorava vozače da imaju rok od pet dana da izvade privremene tablice.

.

Vozači su tom odlukom primorani da sa automobila skinu registarske oznake Republike Srbije i postave privremene "RKS" tablice koje koštaju pet evra i važe dva meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki broj Srba i na Merdaru čeka probne tablice

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2021

MERDARE - Veliki broj Srba iz Gračanice i okolnih srpskih sela je i na prelazu Merdare kako bi izvadili probne tablice, javlja reporter Kosovo onlajna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jutros mirno na prelazima Jarinje i Brnjak

Izvor: SandzakPress.net, 21.Sep.2021, 12:10

Na prelazima Jarinje i Brnjak od jutros je mirno, javljaju mediji. Tanjug navodi da se 800 metara od ovih prelaza, u opštinama Leposavić i Zubin Potok, nalaze specijalne snage kosovske policije, te da su tu prenoćili i nezadovoljni građani sa sjevera Kosova. Za razliku od jučerašnjeg dana, kada...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.