Zorica prebledela: Ana na poligrafu otkrila da li je imala seks sa Gastozom! (video)

Izvor: Svet, 14.Jun.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica prebledela: Ana na poligrafu otkrila da li je imala seks sa Gastozom! (video)

Ana Spasojević odgovarala je na najintimnija pitanja o svom životu na poligrafu. Jedno od pitanja bilo je i da li je Ana imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a ona je odgovorila da nije.
Međutim, poligraf je prepoznao odgovor kao laž. Tada je nastao haos, Ana je skočila Nenadu u zagrljaj, a on je tvrdio da bi se kao svaki muškarac pohvalio da jeste spavao, ali nije.
Maca Diskrecija je uporno tvrdila da su Gastoz i Ana imali seks u rijalitiju “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Maldivi”.
Ja sam bila voditeljka u “Maldivima” i sve sam saznala. Seks je kratko trajao, ali su imali seks. Erekcija mu je pala, zato se završilo brzo”, tvrdila je Maca, a Ana je pojasnila:
Mi smo imali želju za seksom, ali od toga nije bilo ništa! Samo smo se mazili”.
width="480" height="270" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica prebledela: Ana na poligrafu otkrila da li je imala seks sa Gastozom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Jun.2016

Ana Spasojević odgovarala je na najintimnija pitanja o svom životu na poligrafu. Jedno od pitanja bilo je i da li je Ana imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a ona je odgovorila da nije...Međutim, poligraf je prepoznao odgovor kao laž. Tada je nastao haos, Ana je skočila Nenadu u zagrljaj,...

Nastavak na Scandal.rs...

Poligraf otkrio: Gastoz i Ana imali seks! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2016

Ana Spasojević odgovarila je na različita škakljiva pitanja na poligrafu, a jedno od njih je bilo da li je imala seks sa Gastozom. Ona je odgovorila odrično, ali je detektor laži pokazao da nije bila iskrena. Posle odgovora je nastao opšti haos u vili!..Nenad Marinković takođe je demantovao seks...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.