Zorica prebledela: Ana na poligrafu otkrila da li je imala seks sa Gastozom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 14.Jun.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica prebledela: Ana na poligrafu otkrila da li je imala seks sa Gastozom! (video)

Ana Spasojević odgovarala je na najintimnija pitanja o svom životu na poligrafu. Jedno od pitanja bilo je i da li je Ana imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a ona je odgovorila da nije.

Međutim, poligraf je prepoznao odgovor kao laž. Tada je nastao haos, Ana je skočila Nenadu u zagrljaj, a on je tvrdio da bi se kao svaki muškarac pohvalio da jeste spavao, ali nije.

Maca Diskrecija je uporno tvrdila da su Gastoz i Ana imali seks u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<Maldivi”.

Ja sam bila voditeljka u “Maldivima” i sve sam saznala. Seks je kratko trajao, ali su imali seks. Erekcija mu je pala, zato se završilo brzo”, tvrdila je Maca, a Ana je pojasnila:

Mi smo imali želju za seksom, ali od toga nije bilo ništa! Samo smo se mazili”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica zanemela u Parovima: Ana otkrila da li je imala seks sa Gasttozzom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2016

Ana Spasojević danas se u rijalitiju Parovi našla na poligrau, gde je odgovarala na intimna pitanja vezana za šou...Učesnica Parova, želela je da unese nemir u vezu između Gasttozza i Zorice, ali je poligraf njen odgovor prepoznao kao lažan. Naime, postavljeno joj je pitanje, da li je imala sseks...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.