Presrećna Aleks se oglasila - potkačila Maju Marinković? Jasno dala do znanja kome Car pripada

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 14:42

Presrećna Aleks se oglasila - potkačila Maju Marinković? Jasno dala do znanja kome Car pripada

Pobednica Zadruge je pobednica i u ljubavi, dokazala da joj Takijeva ćerka ne može ništa.

Aleksandra Nikolić, poznata starleta i pobednica šeste sezone popularnog rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je izazvala veliku pažnju.

Aleksandra je, kako mediji pišu, odličila da se indirektno i dostojan način obračuna sa Majom Marinković.

Naime, ona je pokazala svojim pratiocima svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novu pidžamu, a jedan detalj svima je zapao za oko. Naime, ona je uslikala plavi komplet, koji je svuda po sebi imao čuvenog crtanog lika Stiča. Poznato je da je Maja Marinković sebi nakupovala takve plišane igračke, kao i garderobu sa slikama ovog lika, jer je osocira na lemura, piše Republika

Lemur je Maji i Filipu Caru bio nadimak kojim su jedno drugog zvali, pa su im i fan stranice upisane pod tim imenom. Maja je iz Pariza donela dve velike plišane igračke, plavu i roze, koje je unela u "Elitu" i drži ih na krevetu, verovatno kako bi Caru otvoreno davala do znanja da ga još uvek voli.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Trudna Aleks Nikolić UZELA CARU SVE: Pobednica Zadruge rešila da raspolaže SVOM FILIPOVOM IMOVINOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 08:28

Popularan par dao je svojoj vezi još jednu šansu, a zadrugarka je sada u Crikvenici, kod njega, gde se zajedno pripremaju za dolazak devojčice na svet. Filip uveliko priprema njihov porodični dom, a Aleksandra mu sada u tome pomaže. Međutim, fanovi su primetili da je rešena da mu uzme gotovo sve....Aleksandra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.