Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 16:21

Nikolić sudi fajnal-for Evrolige

Srpski arbitar Uroš Nikolić sudiće na Fajnal-foru Evrolige, saopšteno je na sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog košarkaškog takmičenja.
Evroliga je objavila imena osmorice arbitara koji će deliti pravdu na završnom turniru koji se 28. do 30. maja održava u Kelnu, a zanimljivo je da polovina arbitara dolazi iz ABA lige.

Osim Nikolića to su još Matej Boltauzer, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Saša Pukl i Sreten Radović, a društvo će im praviti Mehdi Difalah, Huan Karlos Garsija Gonzales, Oleg Latisevs i Gitis Vilius.
Srpskom sudiji Nikoliću ovo će biti prvo učešće na Fajnal-for.
Latisevs ima najviše iskustva i ovo će biti njegovo deveto pojavljivanje na završnim turnirima Evrolige, dok su Boltauzer i Pukl na Fajnal-foru do sada sudili već četiri puta.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Objavljen spisak sudija za F4 Evrolige

Izvor: B92, 11.Maj.2021

Srpski košarkaški sudija Uroš Nikolić sudiće na završnom turniru Evrolige, od 28. do 30. maja u Kelnu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.