Uroš Nikolić sudi na Fajnal-foru Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 13:14

Uroš Nikolić sudi na Fajnal-foru Evrolige

Srpski arbitar Uroš Nikolić sudiće na Fajnal-foru Evrolige, saopšteno je na sajtu najkvalitetnijeg evropskog klupskog košarkaškog takmičenja.

Evroliga je objavila imena osmorice arbitara koji će deliti pravdu na završnom turniru koji se 28. do 30. maja održava u Kelnu, a zanimljivo je da polovina arbitara dolazi iz ABA lige.

Osim Nikolića >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to su još Matej Boltauzer, Saša Pukl i Sreten Radović, a društvo će im praviti Mehdi Difalah, Huan Karlos Garsija Gonzales, Oleg Latisevs i Gitis Vilius.

Srpskom sudiji Nikoliću ovo će biti prvo učešće na Fajnal-foru, a osim njega debitovaće i Vilius i Garsija Gonzales.

Latisevs ima najviše iskustva i ovo će biti njegovo deveto pojavljivanje na završnim turnirima Evrolige, dok su Boltauzer i Pukl na Fajnal-foru do sada sudili već četiri puta.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.