Izvor: S media, 12.Maj.2012, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ima rok 48 sati na prigovor rešenja RIK

Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ima rok od 48 sati da Upravnom sudu podnese žalbu protiv rešenja Republičke izborne komisije kojim je odbijen njegov prigovor i zahtev da se ponište izbori na svim nivoima, koji su održani 6. maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Tadić: Izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu i pet puta! (VIDEO)

RIK: Odbijen prigovor SNS, štampanje listića sutra

Nikolić: Izbori nezakoniti, SNS od sutra počinje proteste (VIDEO)

RIK je ranije odbacio Nikolićev prigovor kao neosnovan uz obrazloženje da nije dostavljen nikakav dokaz o događajima koji su navedeni u tom prigovoru, pa zato RIK nije imala nikakvih elemenata na osnovu kojih je mogla da izvede zaključak o težini nepratavinosti.

Nikolić je u prigovoru naveo da je lice, čije ime nisu naveli zbog, kako je naglašeno njegove bezbednosti, dostavilo džak sa upotrebljenim izbornim listićima koji je pronađen pored "jednog kontejnera u jednom gradu u Srbiji".

"Protiv ovog rešenja može se izjaviti žalba Upravnom sudu u roku od 48 sati od prijema rešenja preko RIK", navela je RIK.

(Tanjug)

Foto: BETA/AP
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.