Nikolić: Ne treba održati izbore na Kosovu

Izvor: S media, 18.Apr.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne treba održati izbore na Kosovu

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova.

Nikolić je za agenciju Beta u Novom Pazaru rekao da bi dve kosovske opštine (Zvečan, Zubin Potok) mogle, na osnovu rezultata parlamentarnih izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Srbiji, da formiraju opštinska veća i bez formalnog sprovodjenja glasanja.

Dačić: Uradili smo više nego što smo obećali

Tadić: Menjamo krvnu sliku privrede (VIDEO)

Vučić: Prljava kampanja DS-a je izraz očaja (VIDEO)

"Znači, sve partije koje budu učestvovale na izborima u Srbiji imale bi srazmerno pravo da učestvuju u tim opštinskim većima. To bi opet bili izbori. Ako nije formalno potrebno da organizujemo izbore, zašto bismo", rekao je lider naprednjaka.

Predsednik opštine Mitrovica Krstimir Pantić, funkcioner SNS, rekao je juče da će lokalnih izbora u Zvečanu i u Zubinom Potoku sigurno biti. Mandat lokalnim samoupravama u ostale dve opštine na severu Kosova, Mitrovici i Leposaviću, još traje, pa tu izbori nisu ni raspisani.

(Beta, foto: Video capture Infobiro)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.