Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ne treba održati lokalne izbore na severu Kosova

NOVI PAZAR -

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova.

Nikolić je za agenciju Beta u Novom Pazaru rekao da bi dve kosovske opštine (Zvečan, Zubin Potok) mogle, na osnovu rezultata parlamentarnih izbora u Srbiji, da formiraju opštinska veća i bez formalnog sprovođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glasanja.

"Znači, sve partije koje budu učestvovale na izborima u Srbiji imale bi srazmerno pravo da učestvuju u tim opštinskim većima. To bi opet bili izbori. Ako nije formalno potrebno da organizujemo izbore, zašto bismo", rekao je lider naprednjaka.

Predsednik opštine Mitrovica Krstimir Pantić, funkcioner SNS, rekao je juče da će lokalnih izbora u Zvečanu i u Zubinom Potoku sigurno biti. Mandat lokalnim samoupravama u ostale dve opštine na severu Kosova, Mitrovici i Leposaviću, još traje, pa tu izbori nisu ni raspisani.

Kandidat SNS-a Tomislav Nikolić danas boravi u Raškom okrugu.

On je tokom boravka u Novom Pazaru razgovarao sa građanima i posetio kuću Samira Kardovića.

Kako je najavljeno iz izbornog štaba, Nikolić će danas boraviti u Raškoj, gde će obići mlekaru "Milkop" u Vlasovu, vlasnika Bojana Premovića, koja je proglašena za najbolje srednje preduzeće u 2011. godini i upošljava 150 ljudi.

Lider SNS će u Jošaničkoj Banji obići zapušteni termalni izvor, a u Lopatnici kod Kraljeva uručiti ključeve nove kuće Miodragu Čorbiću, samohranom ocu dvoje dece.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Tomislav Nikolić,   Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Ne treba držati lokalne izbore na severu Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2012

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova...Nikolić je za agenciju Beta u Novom Pazaru rekao da bi dve kosovske opštine (Zvečan, Zubin Potok) mogle, na osnovu rezultata parlamentarnih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nikolić: Ne treba održati izbore na Kosovu

Izvor: S media, 18.Apr.2012

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas da 6. maja ne treba organizovati lokalne izbore na severu Kosova...Nikolić je za agenciju Beta u Novom Pazaru rekao da bi dve kosovske opštine (Zvečan, Zubin Potok) mogle, na osnovu rezultata parlamentarnih...

Nastavak na S media...

"Ispitaću hiljadu privatizacija"

Izvor: B92, 18.Apr.2012

Kraljevo -- Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je u Kraljevu da će ispitati hiljadu privatizacija u Srbiji ako dođe na vlast..."Danas su dobili nalog Evropske unije da preispitaju 24 najveće privatizacije, najveće pljačke u Srbiji. Ja na tome neću da stanem, sve do hiljadite...

Nastavak na B92...

"Izbori protiv državnih interesa"

Izvor: B92, 19.Apr.2012, 02:00

Beograd -- Rezultate lokalnih izbora bez saglasnosti Beograda u Zvečanu i Zubinom Potoku za sada bi priznali DSS, URS i SRS. Arsić: Izbori su protiv državnih interesa...U centralama stranaka u Beogradu različito se gleda na lokalne izbore koji će biti održani u Zvečanu i Zubinom Potoku, a stavovi...

Nastavak na B92...

Nikolić: Dajte posla tekstilcima

Izvor: Mondo, 19.Apr.2012

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić ocenio je danas u Aranđelovcu da je tekstilim preduzećima neophodno omogućiti nesmetano poslovanje.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.