Maja stigla u “Pinkove zvezde”, Dragana briznula u plač: Poludeću! (video)

Izvor: Svet, 22.Dec.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja stigla u “Pinkove zvezde”, Dragana briznula u plač: Poludeću! (video)

Kako je SVET prvi saznao i pisao Maja Nikolić stigla je u “Pinkove Zvezde”, a umesto revolitirane Aleksandre Radović, koja ne želi da bude sa Majom na istom mestu, u crvenu stolicu seo je Bora Đorđević.

Odmah na početku emisije Maja je s osmehom pozdravila voditelja, publiku i kolege iz žirija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a onda je razmenila otrovne strelice sa Zoricom Brunclik, a Dragana Mirković je briznula u plač.
“Znači, poludeću! Ali, stvarno ću poludeti!”, jadala se pevačica.

Muzička zvezda izvesno vreme nije mogla da dođe sebi, pa kada je podigla crvenu stolicu, objasnila je do kakvih je promena došlo u njenom ponašanju.
Pogledajte šta je u pitanju:

Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Dragan Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI ČLANOVI ŽIRIJA I SUZE: Debi Maje Nikolić u “Pinkovim zvezdama”, Dragana Mirković plakala kao kiša! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016

U narednoj emisiji "Pinkovih zvezda" videćemo neke novine. Videćemo kako su se u ulozi žirija snašli Maja Nikolić i Bora Đorđević, koji menjaju, da podsetimo, Daru Bubamaru i Aleksandru Radović...Kandidati su bili sjajni, ali ono što je privuklo pažnju jesu bile suze Dragane Mirković...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.