Krasić: Režim upropastio privredu

Izvor: B92, 22.Apr.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Režim upropastio privredu

Beograd -- Funkcioneri SRS poručili su na predizbornom skupu u Smederevu da je proevropski režim upropastio privredu Srbije i doveo građane na ivicu egzistencije.

"Ali, 6. maja će pobediti većina, a ne ono što nudi Tomislav Nikolić... O najvažnijim državnim pitanjima, kao što je Kosovo i Metohija, menja mišljenje na svakih 15 minuta", rekao je potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a saopštio je SRS.

Krasić je kazao da "Nikolić otvoreno pokazuje da ga ne interesuju lokalni izbori na Kosovu i Metohiji" i pozvao građane da pokažu jedinstvo i da budu radikalno dosledni.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić dokаzаo dа mu nije stаlo do Kosovа i Metohije

Izvor: Beta OMS, 22.Apr.2012

Srpskа rаdikаlnа strаnkа održаlа je predizborni skup u Smederevu nа kome su strаnаčki funkcioneri poručili dа je proevropski režim upropаstio privredu Srbije i doveo grаđаne nа ivicu egzistencije. Režim je po nаlogu iz Briselа nаprаvio i izdаjničku tzv. Srpsku nаprednu strаnku...

Nastavak na Beta OMS...

Krasić: SNS je stranka izdajnika

Izvor: Šumadija Press, 23.Apr.2012, 11:03

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić kritikovao je na predzbornom skupu u Smederevu Srpsku naprednu..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.