IMALA SI MOMKA KRIMINALCA, jurila Rastu! Maja priznala sve o odnosu sa bivšim mužem Ane Nikolić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2019, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMALA SI MOMKA KRIMINALCA, jurila Rastu!" Maja priznala sve o odnosu sa bivšim mužem Ane Nikolić!

Napad!

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gošća voditelja Darka Tanasijevića je Maja Marinković. Ona će sa Darkom razgovarati o svemu onome što ju je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako spremna je da odgovara na pitanja gledalaca.

Gledateljka koja se javila nije imala lepe reči za Maju, što je skinulo osmeh sa lica bivšoj zadrugarki koja je u emisiju došla sa novim zubima.

- Ti si imala momka kriminalca, dolazila si pijana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vulgarna je, splavaruša, najnemoralnija iz "Zadruge 2". Ne znam kako je Marko bio sa tobom. Bila si Mićina čivavica. Bila si sa Rastom, on je bežao od tebe više nego što je Marko - bila je oštra gledateljka, a posle toga je Maja imala šta da kaže:

- Ja se slažem sa vašim mišljenjem. Ja sam snimala spot sa Rastom, pre njegovog braka sa Anom, posle ga nisam viđala. Nikada nisam imala nešto sa njim. Imam slike sa njim, to je spot za pesmu ''Mala'' - otkrila je Maja.

PLASTIČNE OPERACIJE I BOLNI POREMEĆAJ EREKCIJE! Bivši učesnik "Parova" izgleda kao ŽIVA LUTKA! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Ana Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.