Velika tragedija u Vlasotincu: Dečak se ubio igrajući se pištoljem

Izvor: juGmedia, 15.Nov.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika tragedija u Vlasotincu: Dečak se ubio igrajući se pištoljem

VLASOTINCE – Trinaestogodišnji Ognjen Kocić iz Vlasotinca stradao je danas u porodičnoj kući u centru Vlasotinca dok se, najverovatnije, igrao pištoljem.

Službenih informacija o ovoj velikoj tragediji kakva se u varoši na Vlasini ne pamti, nema jer policija, kako kaže portparol PU Leskovac Boban Zdravković, ne komentraiše slučajeve samopovređivanja.

Prema nezvaničnim i dobro obaveštenim izvorima, metak iz pištolja pogodio je dečaka u glavu. Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sam u porodičnoj kući u Prvomajskoj ulici.  Telo dečaka otkrio je njegov stariji brat.

Ognjen je bio učenik šestog razreda OŠ “Siniša Janjić”, najmlađe od troje dece Silvije i Dragana Kocića, jednog od najprofesionalnijih inspektora PU Leskovac, bez mrlje u karijeri.

Za sada je misterija da li je dečak stradao igrajući se očevim službenim pištoljem, ili sa nekim drugim pištoljem.

Pištolj je opalio, kako nezvanično sazanajemo, nešto pre 13 časova.

Komšije kažu da su Ognjenovi roditelji odgovorni lljudi, koji su ispravno vaspitavali svoju decu.

Sva njihova deca su lepo vaspitana i nikada nisu pravila probleme. Niko ne može da shvati kako i zašto se desila ovako velika tragedija. Oni to nisu zaslužili”, priča komšinica porodice Kocić.

Dečak je, kako kažu njegovi drugovi, bio  omiljen u društvu, uvek vedar i duhovit. Nikada, vele, nije govorio da ima bilo kakav problem, ali nije pričao ni o pištoljima.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRTONOSNA IGRA OČEVIM PIŠTOLjEM: Povređenog Ognjena pronašao stariji brat, dečaku nije bilo spasa!

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2016

Nezapamćena tragedija koja se dogodila porodici Kocić iz Vlasotinca potresla čitav Jablanički kraj. Nije jasno kako se mališan dokopao pištolja oca, inspektora MUP.Priča se čak i da je pištolj dva puta opalio TRINAESTOGODIŠNjI Ognjen Kocić, učenik šestog razreda OŠ...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.