Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U VLASOTINCU Trinaestogodišnji dečak se slučajno ubio očevim pištoljem

Igrajući se očevim pištoljem smrtno je nastradao maloletni dečak O.K. (13) iz Vlasotinca.

Prema nezvaničnim saznanjima, dečak se igrao se pištoljem koji je slučajno opalio. Dečakov otac je pripadnik MUP, a sve se dogodilo oko 13 časova u porodičnoj kući u centru Vlasotinca.

Komšije kažu da su čule dva pucnja. Pretpostavlja se da je prvi pucanj ispalio slučajno i da je u trenutku kada je od straha O. K. hteo da baci pištolj, on opalio i dečak je nastradao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prema saznanjima, dete nije imalo nikakvih problema.

Policija je potvrdila da se ovaj slučaj dogodio, ali nisu hteli da iznose detalje da li je reč o samoubistvu ili ubistvu, niti druge detalje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR U VLASOTINCU: Dečak (13) se ubio očevim pištoljem

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2016

Igrajući se očevim pištoljem trinaestogodišnji dečak, učenik šestog razreda osnovne škole "Siniša Janić" u Vlasotincu smrtno je nastradao danas oko 13 časova...Dečakov otac D. K. pripadnik je MUP pa se sumnja da je nastradao igrajući se njegovim pištoljem...Komšije kažu da su se čula...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.