Veći deo Radničkog naselja u Leskovcu trenutno bez vode zbog havarije

Izvor: JužneVesti.com, 15.Sep.2021, 15:55

Veći deo Radničkog naselja u Leskovcu trenutno bez vode zbog havarije

Oko 13 sati u Radničkom naselju u Leskovcu došlo je do pucanja vodovodne cevi nakon čega je voda poplavila deo puta, rekao je za Južne vesti direktor JKP Vodovod Staniša Ristić i dodao da je taj deo grada za sada bez vode.

Na raskrsnici ulica Nikole Skobaljića, Solunskih ratnika, Radničke i Zejnela Ajdinija trenutno se nalaze radnici Vodovoda koji pokušavaju da otkolone kvar. Voda se povukla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa kolovoza; foto: M. M.

Došlo je do pucanja cevi, čim smo dobili prijavu, ekipe su odmah izašle na teren. Taj deo grada je za sada bez vode, a očekujemo da kvar bude otklonjen najkasnije do 20 sati. Jednostavno na takve stvari ne možemo da utičemo - rekao je Ristić.

Voda je poplavila i deo puta, što je otežavalo saobraćaj, ali se voda sada povukla, a postavljena je i saobraćajna signalizacija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.