Izvor: RTS, 23.Sep.2020, 18:26

Uhapšen osumnjičeni za izazivanje saobraćajke sa smrtnim ishodom

Zbog sumnje da je 19. septembra kod Stupnice, upravljajući automobilom "grand čiroki" izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređen 39-godišnji muškarac, koji je nakon toga preminuo u Kliničkom centru Niš, uhapšen je S. S. (33) iz Crne Trave.
Uhapšeni su i A. G. (36) i M. S. (34) iz okoline Vlasotinaca koji se sumnjiče da su, nakon saobraćajne nezgode, automobil odvezli sa lica mesta i sakrili, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << .
S. S. se tereti za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a i A. G. i M. S. za krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni zameniku osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, navodi se u saopštenju leskovačke policije.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.