U Jablaničkom okrugu bez novih zaraženih kovidom

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2020, 09:45

U Jablaničkom okrugu bez novih zaraženih kovidom

U poslednja 24 sata u Zavod za javno zdravlje u Leskovcu stiglo je 65 rezultata, a kako kažu u ovoj zdravstvenoj instituciji, svi su negativni na korona virus.

Najnoviji podaci lokalnog Zavoda pokazuju da u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu, Bojniku, Medveđi i Crnoj Travi nije zabeležen nijedan novi slučaj zaražavanja virusom korona.

Kako saopštavaju iz Zavoda, trenutno se čeka na 46 rezultata iz niške laboratorije "Vatreno oko".
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Zbirni podaci pokazuju da je od početka epidemije ukupan broj zaraženih u Jablaničkom okrugu 1.588. Najviše je u Leskovcu - 1.262, u Vlasotincu je zabeleženo 164 slučaja zaraze, Bojniku 33, Lebanu 79, Medveđi 44 i 6 u Crnoj Travi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Leskovac nastavlja trend bez pozitivnih na korona virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2020

U Leskovac i Jablanički okrug u poslednja 24 sata stiglo je 65 rezultata i svi su bili negativni na korona virus, saopšteno je danas iz Leskovačkog zavoda za javno zdravlje...U poslednja 24 sata iz laboratorije "Vatreno oko Niš" i "Institut za javno zdravlje Niš" stigli su rezultati 65 testova,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.