Izvor: Radio 021, 28.Dec.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Službenica otišla na bolovanje, porodiljama nema ko da obračuna nadoknadu

Grad Leskovac vratio je 21 milion dinara Ministarstvu za rad i socijalna pitanja, jer je jedina službenica koja je bila obučena za obračun nadoknada za porodilje, slomila nogu i otišla na bolovanje.

Prvog čoveka Leskovca Gorana Cvetanovića je o svemu obavestio lično ministar Zoran Đorđević, uz napomenu da taj novac dogodine neće moći da dobiju, prenose Novosti.

Kada je ovaj problem dospeo u javnost šef Odeljenja za društvenu brigu o deci Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Tojaga je već bio smenjen, zbog propusta tokom jednog od konkursa za koji je bio nadležan, mada je gradonačelnik poručio i to da "Cvetanović nikada ne smenjuje zbog jedne greške, već samo kada se one nagomilaju".

Načelnik Gradske uprave u Leskovcu Miloš Cvetanović tvrdi da nijedna porodilja neće biti oštećena.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.