Otvorena izložba Šetnja kroz Ameriku u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena izložba "Šetnja kroz Ameriku u Leskovcu"

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra sinoć je otvorena izložba fotografja „Šetnja kroz Ameriku u Leskovcu“ u okviru koje se mogu pogledati pejzaži i prizori iz svih američkih država.

Izložbu je otvorio Dru Giblin, ataše za kulturu ambasade SAD u Srbiji, koji je rekao da su predstavnici ambasade zainteresovani da saradnju sa leskovačkom lokalnom samoupravom nastave i kroz druge projekte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
- Leskovac je centar kulture u ovom regionu. Verujem da postoji dosta potencijala za razvoj turizma, kao i više važnih elemenata za razvoj ekonomije – dodao je Giblin.

Izložbu, koja sadrži 52 fotografije, postavio je fotograf Darko Žagar i ona će trajati mesec dana, a metalni panoi  će ostati Leskovačkom kulturnom centru kao poklon Američke ambasade.

Posetioci izložbe i ljubitelji fotografije imaju mogućnost da preuzmu svoje omiljene fotografije putem mobilnog telefona uz pomoć besplatne aplikacija za čitanje QR koda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.