Novi detalji MASAKRA u Leskovcu: Uhapšen rođak ubijene porodice, niko nije čuo PUCANj, komšije u ŠOKU (FOTO SA LICA MESTA)

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020, 18:01

Novi detalji MASAKRA u Leskovcu: Uhapšen rođak ubijene porodice, niko nije čuo PUCANj, komšije u ŠOKU (FOTO SA LICA MESTA)

Prema prvim nezvaničnim sazannjima uhapšen je njihov rođak zbog sumnje da je počinio masakr Stravičan zločin se dogodio danas u Leskovcu u ulici Ratka Pavlovića. Muškarac, žena i njihove dve ćerke su pronađeni mrtvi u svojoj porodičnoj kući. Prema prvim nezvaničnim sazannjima uhapšen je njihov rođak zbog sumnje da je počinio masakr.Kako smo nezvanično saznali, policijaci su zatekli strašnu scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u porodičnom domu. Beživotna tela žene koja je bila trudna, njenog muža i dve ćerke. Porodica se pre mesec dana doselila na ovu adresu, pa susedi znaju malo informacija o novim komšijama.Neki od okupljenih komšija su nam rekli da su ranije čuli više puta kako se ukućani svađaju. Dve ubijene ćerke su, kako nezvanično saznajemo, imale, jedna oko 12 ili 13 godina, a druga oko 18.- Niko u to vreme nije čuo pucanj iz vatrenog oružja, pa se pretpostavlja da su ubijeni nekim hladnim oružijem. Pošto je lepo vreme, vrata su im otvorena ceo dan. Pošto su kuće gusto zbijene, čuo bi se pucanj - rekle su za "Novosti" komšije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mihajlović povodom tragedije u Leskovcu: Ne okrećite glavu, prijavite nasilje

Izvor: RTS, 10.Maj.2020

Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da ju je duboko potresla vest o porodičnoj tragediji koja se dogodila u Leskovcu. . Zorana Mihajlović je apelovala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.