ČETVOROSTRUKO UBISTVO U LESKOVCU: Mladić (22) ubio oca, trudnu sestru, maćehu i njenu maloletnu ćerku? FOTO

Izvor: Kurir, 10.Maj.2020, 15:56

ČETVOROSTRUKO UBISTVO U LESKOVCU: Mladić (22) ubio oca, trudnu sestru, maćehu i njenu maloletnu ćerku? FOTO

Jeziv zločin se dogodio u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14.45 sati. Policija je u porodičnoj kući našla četiri leša, a u policiju je priveden osumnjičeni M.I. koji je navodno priznao zločin!
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKOLJ U LESKOVCU: Ubijene četiri osobe, među njima i TRUDNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

Pretpostavlja se da je ubica neko iz domaćinstva..U Leskovcu se danas desilo četvorostruko ubistvo...Ubijeni su jedan muškarac, žena i dve ćerke...Među njima i trudna žena, potvrđeno je juGmedii u PU Leskovac.....Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gde se desila tragedija kaže da je prizor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Stravičan zločin: Ubijena trudna žena, muškarac i dvije kćerke

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2020

U centru Leskovca se danas u porodičnoj kući oko 14.45 sati desilo četvorostruko ubistvo u kojem su stradali jedan muškarac, žena i dvije kćerke, javljaju mediji u Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.