Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Petrović predsednik podružnice Srpskog lekarskog društva, Goran Cvetanović delegat u republičkom udruženju

LESKOVAC

Doktora Gorana Stanojevića, na mestu predsednika okružne podružnice Srpskog lekarskog društva Leskovac, zamenio je doktor Milan Petrović, koji je dobio nepodeljeno poverenje članova Skupštine.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, biće delegat podružnice u najstarijoj nacionalnoj   esnafskoj organizaciji.

U proteklom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << periodu radilo se marljivo I dosadašnje rukovodstvo trudilo se da opravda poverenje članstva, a po obimu I kvalitetu rada, Okružna podružnica Leskovac, verovatno se svrstava u red najboljih u Srbiji, kaže predsednik u odlasku.

“Mi smo svake godine organizovali 1o-15 stručnih sastanaka, odnosno seminara, omogućivši kolegama da sakupe brojne bodove za licencu, što je obaveza lekara od 2oo9. godine. Svakom je u toku godine  potrebno minimum 2o bodova, a mi smo uspevali da obezbedimo od izmedju 3o i 4o, a u poslednjoj mandatnoj godini – 49 bodova. Možda će zvučati neskromno, ali smo svojim članovima omogućili da sve bodove osvoje u Leskovcu, bez odlaska na seminare u drugim gradovima.  Poslednja, ali ne manje važna je činjenica da smo učešća naših članova na različitim edukativnim skupovima širom zemlje, finansirali od prikupljene članarine.

Doktor Stanojević je uveren da će novo rukovodstvo nastaviti sa uspešnim radom, jer će sastav biti podmladjen, a organizacija omasovljena.

“Poslovica kaže da se čovek uči dok je živ, pa je izuzetno važno konstantno unapredjivati svoje znanje i proširiti svoje umeće, a ova esnafska  organizacija je u potpunosti posvećena tom cilju. Biti lekar,  znači biti human, odgovoran, hrabar i posvećen. Još jednom zahvaljujem na prilici da budem deo Srpskog lekarskog društva, sa željom da imamo što manje pacijenata, ali  da oni budu zadovoljni našom uslugom.

U nastavku izborne skupštine,  pristupilo se tajnom glasanju za izbor predsednika . Od 29 članova, 28 je poverenje poklonilo doktoru Milanu Petroviću. Po još jednoj važnoj odluci, leskovačku podružnicu će u nacionalnoj organizaciji predstavljati gradonačelnik Goran Cvetanović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.