Još jedna albanska pevačica pokušala da prisvoji srpski ajvar

Izvor: Tracara.com, 27.Okt.2020, 16:28

Još jedna albanska pevačica pokušala da prisvoji srpski ajvar

Dua Lipa danas je svetski poznata pevačica, ali već godinama ponosno ističe poreklo, koje je delimično zaslužno za njen uspeh. Ona je, naime, Albanka sa Kosova, a pre par meseci napravila je gaf, kada je pričala o leskovačkom ajvaru, predstavivši ga kao „albansko nacionalno jelu“ i „specijalitet iz Albanije“. Njena koleginica Bebe Rexha, inače rođena u Americi, sada je uradila sličnu stvar. Ona je objavila na Instagram storiju snimak na kome se vidi kako maže ajvar na >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << parče hleba i priča da je to “albansko jelo koje svi vole” i da se “dobro slaže uz jaja”. Da stvar bude još zanimljviija, ni njena tegla ajvara ne dolazi iz Albanije, već iz Makedonije. Dua Lipa je tema domaćih medija proteklih nekoliko meseci, i to zbog Kosova i ajvara. Ona je prvo javno zahtevala od kompanije “Apple” da uvrsti nezavisno Kosovo na svojim mapama. Buka oko toga nije stigla da se stiša, a ona je uspela da skandal “začini” leskovačkim ajvarom kad je u jednoj emisiji izjavila da je upravo ovaj specijalitet albansko nacionalno jelo koje “morate probati pre nego što umrete”. The post Još jedna albanska pevačica pokušala da prisvoji srpski ajvar appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

DUA LIPA JE PRISVOJILA AJVAR, A SAD JE TO URADILA JOŠ JEDNA ČUVENA ALBANKA Potez o kom bruji region! Poručila je SAMO JEDNO

Izvor: Blic, 27.Okt.2020

Dua Lipa je izazvala burne reakcije javnosti kad je u jednoj emisiji rekla da obožava "albanski specijalitet ajvar" i da svako treba da ga proba, a sada je i njena zemljakinja isto to uradila, te objavila na svom Instagram profilu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.