Coca-Cola besplatno deli napitak i zaboravljena srpska jela

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola besplatno deli napitak i zaboravljena srpska jela

U okviru manifestacije “Izađi mi na teglu” koja se održava sutra u etno kompleksu Šop-Đokić, kompanija Coca-Cola će predstaviti zaboravljena jela iz bogate kulinarske tradicije kroz projekat “Nezaboravni ukusi Srbije”.

Leskovac je jedan od pet gradova u Srbiji  koji će kroz veliku gastro avanturu poseti karavan kompanije Coca-Cola, saopštava Turistička organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac.

U želji da sačuvaju tradicionalna zaboravljena jela iz cele zemlje svim posetiocima manifestacije će pored osveženja uz Coca-Colu biti ponuđena neka od zaboravljenih jela naše bogate narodne kuhinje, koja će spremati četiri ekipe iz ove kompanije.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

“Izađi mi na teglu” sutra ispred Šop Đokićeve kuće

Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2018

LESKOVAC..Turistička organizacija grada Leskovca će  sutra, subota  29. septembra 2018. godine,   po peti  put biti lokalni partner i suorganizator u realizaciji projekta “Izađi mi na teglu”...Organizator manifestacije je asocijacija “Bašta mašta”, a cilj je promocija pripreme ajvara...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.