Ilić nije zadovoljan legalizacijom

Izvor: B92, 25.Jan.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić nije zadovoljan legalizacijom

Beograd -- Ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da nije zadovoljan legalizacijom u Srbiji.

"Očekivao sam da mnogo više objekata bude legalizovano, međutim, Ustavni sud je bio kategoričan da legalizacija ne može da ima povlastice, odnosno da svi prateći troškovi moraju biti plaćeni u punom iznosu", rekao je Ilić Tanjugu.

Ljudi u ovom trenutku, kako je dodao, nemaju novca, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nije urađeno u skladu sa njegovim očekivanjima.

Ministarstvo građevine i urbanizma pozvalo je nedavno vlasnike nelegalno sagrađenih objekata da do predviđenog roka - 29. januara podnesu zahteve za legalizaciju.
Pogledaj vesti o: Legalizacija objekata

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ilić nije zadovoljan legalizacijom

Izvor: Capital.ba, 25.Jan.2014

BEOGRAD, Ministar građevine i urbanizma Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da nije zadovoljan legalizacijom u Srbiji. „Očekivao sam da mnogo više objekata bude legalizovano, međutim, Ustavni sud je bio ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.