Slađana nije nastupila zbog Idola

Izvor: B92, 22.Jun.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađana nije nastupila zbog Idola

Slađana Milošević, iako je bila najavljena, nije nastupila na Ušće festu, jer je Billy Idol morao da nastupi ranije da bi izbegao najavljenu kišu.

Ovo saopštenje izdao je „Music Star".

"Slađana i njen bend nisu nastupili jer je procena menadžmenta Billya Idola bila da koncert mora da počne ranije nego što je predviđeno da bi se izbegle nevolje sa najavljenom kišom. To su razlozi što je program poslednje večeri promenjen", navodi "Music >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << star" Rake Marića.

Organizatori su istakli da nije bilo vremena za zamenu opreme na bini, i da je kocert Idola morao da se održi uz maksimalno ispunjene tehničke zahteve.

"Ovog puta kiša nije omela zadovoljne posetioce, a kao po komandi počela je da pada odmah nakon završetka koncerta Billya Idola", saopštio je „Music star".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slađana Milošević hoće da tuži Bilija Ajdola

Izvor: Svet, 23.Jun.2010, 12:47

Rokerka Slađana Milošević planira da pokrene sudski postupak protiv menadžmenta britanskog rokera Bilija Ajdola! Njen nastup, koji je bio najavljen na "Ušće festu" u ponedeljak uveče pre koncerta Ajdola, otkazan je jer su stranci zbog lošeg vremena insistirali da Bili sa svirkom počne ranije....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.