Jagodići se ponovo okupili u Kulpinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodići se ponovo okupili u Kulpinu

Posle godinu i po dana počelo je snimanje treće sezone serije "Jagodići". Snimanje se odvija na nekoliko lokacija u Vojvodini, između ostalog, u Pančevu, Bečeju i Kulpinu.

Dobru atmosferu kvari jedino loše vreme, ali gledaoci ne moraju da brinu da će to odložiti emitovanje novih epizoda, koje nas očekuju već početkom novembra.

Dvorac Dunđerski u Kulpinu poslednjih mesec dana okupirala je ekipa serije "Jagodići", povodom snimanja treće sezone pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Oproštajni valcer".

Uprkos pauzi od preko godinu dana, glumačka i tehnička ekipa je uigrana, ali im kiša nikako ne ide u prilog. Ipak, kako kažu glumci, atmosfera je odlična jer se u Vojvodini već osećaju kao kod kuće.

"Zaista, nismo se nadali pre pet godina, kad smo se prvi put sastali pre pet godina, da će publika to tako lepo da prihvati i jako smo se radovali… ja se ovde osećam kao da sam u svojoj kući, bilo bi divno da je moja, ali nije", kaže Gorica Popović.

"Pošto je ova serija planirana da se snima tokom leta, počeli smo 15. jula, međutim, sve ovo ne podseća na leto, ali nadam se da ćemo uspeti da se izborimo. Veliko mi je zadovoljstvo što smo ponovo u Vojvodini, u Novom Sadu, Kulpinu i svim mestima širom Vojvodine, od Bečeja do Bečeju i Pančeva. Ovaj serijal počinje sedam godina nakon poslednjeg, tako da se dosta stvari u međuvremenu promenilo, to je to, nećemo više da otkrivamo", ističe Gordan Kičić.

"Jagodići" se uskoro iz Kulpina sele u Bečej, a snimanje svih deset epizoda novog serijala trebalo bi da bude gotovo za mesec dana.

Najnovije epizode o banatskim grofovima očekuju nas već početkom novembra na Radio-televiziji Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.