Izvor: Beta, 27.Mar.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigar na putu oporavka kroz reorganizaciju

BEOGRAD, 27. marta 2014. (Beta) - Kompanija Tigar iz Pirota planira da u narednih mesec i po dana počne primenu unapred pripremljenog plana reorganizacije koji će omogućiti oporavak i profitabilnost firme, izjavio je u četvrtak u Beogradu generalni direktor Tigra Nenad Djenadić.

Na konferenciji za novinare u Privrednoj komori Srbije (PKS), on je rekao da će tim planom biti racionalizovano poslovanje na svim nivoima, poslovanje 15 ćerki-firmi biće objedinjeno pod okrilje jedne kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i smanjen broja zaposlenih za oko 200.

"Plan je da u Tigru ostane 1.460 zaposlenih. Trenutno ih ima oko 1.660", rekao je Djenadić.

Pirotska kompanija Tigar bavi se proizvodnjom proizvoda od gume i hemijskom industrijom, a najpoznatija je po proizvodnji gumene obuće.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tigar traži šansu za oporavak

Izvor: B92, 27.Mar.2014

Beograd -- Pirotski Tigar, čija su dugovanja 54 miliona evra, planira da u narednih mesec i po počne primenu plana reorganizacije, koji će omogućiti oporavak firme...Direktor Tigra Nenad Đenadić je rekao da će tim planom biti racionalizovano poslovanja na svim nivoima, poslovanje 15 ćerki-firmi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.