Kruševac: Nove uniforme za komunalne policajce

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Nove uniforme za komunalne policajce

Kompleti novih letnjih uniformi uručeni su danas pripadnicima Komunalne policije u Kruševcu. Uniforme su donacija bivšeg gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića.
Pripadnici komunalne policije u Kruševcu prvi put od formiranja službe, pre osam godina, dobili su komplete novih uniformi koje su im svečano uručene u gradskoj skupštini.

„Reč je o ličnoj donaciji bivšeg gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bratislava Gašića , koji je ispunio obećanje dato u januaru. Za sve pripednike obezbedio je novu letnju uniformu", rekla je Jasmina Palurović gradonačelnica Kruševca i dodala: „Dobili su kompletno sve što im je potrebno, što ih čini vidljivim i prepoznatljivim - majce , pantalone, podjakne, jakne, obuću."
Zahvaljujući se na donaciji u ime dvadeset i šestoro kolega, među kojima su i tri dame, Zoran Milenković je naglasio da opremljenost komunalne policije igra važnu ulogu u terenskom radu i istakao da će se i nadalje truditi da služe svom gradu i sugrađanima.
Prema rečima Bratislava Gašića, direktora BIA, koji se na čelu Grada Kruševca nalazio od 2012. do 2014. godine , posao koji komunalna policija obavlja u mnogome doprinosi uređenom izgledu grada koji će ove godine proslavljati 630 godina od Kosovskog boja i niz značajnih jubileja što zahteva sređen javni prostor.
Na sastanku sa gradskim rukovodstvom najavljena je i nabavka nove zimske opreme za komunalnu policu u skladu sa standardima službe, ali i značajni infrastrukturni radovi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.