KRUSEVAC DAN POSLE ZLOCINA Otkrivamo kako je kidnapovana pa ubijena Gordana Josifovic

Izvor: medio.rs, 08.Dec.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUSEVAC DAN POSLE ZLOCINA Otkrivamo kako je kidnapovana pa ubijena Gordana Josifovic

Policija i dalje traga za Miodragom Miškom Karalićem (51), za koga se sumnja da je usmrtio nevenčanu suprugu Gordanu Josifović (44) i izbacio njeno telo iz auta pored puta na njivi u selu Mozgovo blizu Aleksinca

Traga se i za njenim novim partnerom Milunom Kostićem iz kruševačkog sela Lazarevac, sa privremenim radom u Austriji, koga je Miodrag Karalić toga dana oteo pre Gordane i pod pretnjom pištoljem oboje iz Kruševca odveo u nepoznatom pravcu

U Kruševcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dan posle obelodanjivanja tragičnoig dogadjaja, ljudi , najviše poznavaoci pokojne Gordane Josifović jedni drugima ,,prelistavaju,,  filmsku traku otmice nesrećne žene.

- Gordana Josifović je več desetak godina od  razvoda sa svojim bivšim suprugom, a iz tog gbaka ima odraslčog sina,  bila u vanbračnoj vezi sa Miodragom Miškom Karalićem, vlasnikom Kompanije ,, Fenix,, u Drainčevoj ulici u Kruševcu, nedaleko od Trga Fontana.  Gordana je svoj radni vek , inače, bila započela baš u tom kvartu, u neposrednoj blizini , u Dušanovoj ulici gde je najpre  radila pri Delta osiguranju za  registraciju vozila. Kasnije je to radno mesto napustila, pa otišla da radi kod Dunav osiguranja, pored Stare zelern pijace. Kad je videla da joj je i tu mala plata, prešla je da radi kod izvesne Danice iz Trstenika u frizerskom salonu, gde se nije dugo zadržala- priča nam jedan od Gordaninih poznanika iz naselja Pejtpon, gde je Gordana živela u porodičnopj kući  sa svojim sinom, bratom, bratanicom i majkom i ocem.

- Molim vas, tamo ne idite, vratili su se i drugi novinari,  niko ne može da vas primi. Tamo je tuga do neba, a svi Gordanini su pod sedetivima.

Tragom nekoliko radnih mesta koje je Gordana promenila , stigli smo do Tehničkog pregleda General osiguranje u kruševačkom naslju Ujedinjene nacije, gde je Gordana kidnapovana i odvedena u smrt.

- Ovo je Gocino radno mesto- pokazuje nam mladja koleginica nesrećne žene. Tu je i druga Gocin akoleginica, a počeli su da pristižu i poznanici iz drugih agencija. Svi uzdišu, pred Gocinom  slikom, cvećem i čokoladicama. Primetili smo i da svojim prilozima  prikupljaju dobrovoiljni prilog za poslednji Gocin ispraćaj.

- Bila je veliki drugar i čovek, vredna i druželjubiva radnica, koja nije ni nasluti mogla šta će je zadesiti. Sa Miškom Karalićem živela je u vanbračnoj vezi blizu deset godina, iako se Miodrag nije sudski razvodio od svoje venčane supruge. Gordana je Miška napustila pre tri- četiri meseca. Dolazio je , molio i tražio pomirenje. Priča se i da joj je davao novac, jer je on bio imućniji, a govorio joj je i da će se ubiti ako mu se ona ne vrati. Govorio joj je da mu je mnogo stalo do nje,  ali joj nikada nije pretio. Čak joj je upućivao nežne ljubavne poruke- priča nam Gocina koleginica.

Njen kolega na tehničkom pregledu pokušava da ,, odmota,, traku Gocine otmice, a celu priču policiji je potvrdio i svedok iz najbližeg okruženja, koji je posmatrao kako Goca pod pretnjom pištolja sa svojim partnerom Milunom Kostićem na silu ulazi u kola.

- Milun Kostić iz sela Lazarevac radi u Austriji, sudski je razveden od svoje bivše supšruge pre četiri meseca, ima dva odrasla sina.  On je posle  svog razvoda češće dolazio do Goce, uglavnom  pri kraju radnog vremena da je pokupi kolima. Toga dana dogodio se obrt- priča nam Gocina kolegionica, koja, kao i drugi ovde sumnjaju da je bivši Gocin dečko Miško Karalić prvo na njene oči usmrtio Miluna Kostića, pa Gocu. Oni ne veruju u priču da je ubica nesrećne žene ostavio oproštajno pismo.

- Sve je unapred isplanirano. Miodrag Miško Karalić je pozajmio od prijatelja auto pod izgovorom da mu treba da ode do Niša. Sa tim  autom je  u ponedeljak u 16,05 časova došao do blizu kapije Tehničkog pregleda.  Sačekao je malo tu, a onda se sa svojim automobilom pojavio novi Gocin dečko Milun Kostić. Prošao je kapiju i stao pred Gocinim radnim mestom. Odmah za njim je pešice došao Miško Karalić i seo na zadnje sedište Milunovog automobila- priča jedan od ovdašnjih radnika, odmoravajući filmsku traku.

- Milun je preko koleginice pozvao Gocu da izadje, ali je ona po njegovom glasu odmah posumnjala da se nešto neobično dogadja. Goca je izašla i videla njih dvojicu u automobilu. Opirala se da udje u kola, ali je pod pretnjom Miškovog pištolja na silu pristala, maltene ugurana. Nije sirota ni najmanje posumnjala da se sprema ubistvo, jer joj Miško nikada nije pretio. Otišli su u nepoznatom pravcu, a svedok dogadjaja je odmah prijavio slučaj osoblju Tehničkog pregleda, a ovi su pozvali policiju- priča naš sagovornik.

Gordana Lazarević , kažu, nije nikada bila u paralelnoj vezi. Sa novim  dečkom Milunom Kostićem stupila je kad je sa Miškom raskinula vezu. Kako na njenom random mestu saznajemo, biće sahranjena najverovatnije u subotu na Parunovačkom ili Novom kruševačkom groblju. 

INFORMER.RS
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.