U napadu huligana u Kragujevcu na navijače 10 povređenih

Izvor: Politika, 19.Jul.2013, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu huligana u Kragujevcu na navijače 10 povređenih

KRAGUJEVAC –Deset osoba je lakše povređeno protekle noći u Kragujevcu kada je grupa huligana na tri lokacije napala navijače Crvene zvezde, rekao je Tanjugu načelnik Policijske uprave Ivan Đorović.

Kako je Tanjugu rekao zamenik direktora kragujevačke Hitne pomoći Aleksandar Kličković, tri povređene osobe prevežene su u Urgentni centar, a među njima je i 13-godišnjak s povredom glave.

Đorović >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je rekao da su huligani navijače napali u vremenu od 30 minuta posle ponoći do dva sata posle ponoći. U naselju Stanovo presreli su jednu osobu, dok su u naselju Aerodrom i kod Medicinske škole presreli automobil čačanskih registarskih oznaka i auto jagodinske registracije.

Policija, dodao je Đorović, radi na identifikaciji napadača.

Napadnutu navijači Zvezde vraćali su se kućama posle fudbalske utakmice koju su u Beogradu ranije te večeri igrali Crvena zvezda i islandski klub IBV.

Tanjug

objavljeno: 19.07.2013

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučeni navijači Zvezde u Kragujevcu, deset povređenih

Izvor: Press, 19.Jul.2013

Kako je Tanjugu rekao zamenik direktora kragujevačke Hitne pomoći Aleksandar Kličković, tri povređene osobe prevežene su u Urgentni centar, a među njima je i 13-godišnjak s povredom glave...Đorović je rekao da su huligani navijače napali u vremenu od 30 minuta posle ponoći do dva sata...

Nastavak na Press...

Sačekuša navijačima: Tukli su mi dete bejzbola palicom

Izvor: Blic, 20.Jul.2013, 10:24

Stao sam automobilom kod Studentskog grada čekajući da se upali zeleno svetlo na semaforu. Iz mraka je iznenada izletela grupa huligana i bejzbol palicama i šipkama su počeli da udaraju po vozilu. Udarili su me u glavu, a sinu je parče stakla raseklo slepočnicu. Moj sin U. S., koji ima 13 godina,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.