Sukob huligana i navijača u Kragujevcu

Izvor: Studio B, 19.Jul.2013, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob huligana i navijača u Kragujevcu

Deset osoba je lakše povređeno protekle noći u Kragujevcu kada je grupa huligana na tri lokacije napala navijače Crvene zvezde, rekao je Tanjugu načelnik Policijske uprave Ivan Đorović.

Kako je Tanjugu rekao zamenik direktora kragujevačke Hitne pomoći Aleksandar Kličković, tri povređene osobe prevežene su u Urgentni centar, a među njima je i 13-godišnjak s povredom glave.

Đorović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rekao da su huligani navijače napali u vremenu od 30 minuta posle ponoći do dva sata posle ponoći. U naselju Stanovo presreli su jednu osobu, dok su u naselju Aerodrom i kod Medicinske škole presreli automobil čačanskih registarskih oznaka i auto jagodinske registracije.

Policija, dodao je Đorović, radi na identifikaciji napadača.

Napadnutu navijači Zvezde vraćali su se kućama posle fudbalske utakmice koju su u Beogradu ranije te večeri igrali Crvena zvezda i islandski klub IBV.

 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Stevanović se izvinio porodicama navijača Crvene Zvezde

Izvor: Press, 19.Jul.2013

"Napad huligana na navijače Crvene Zvezde je čin za najoštriju osudu, jer za dvosatnu tuču u Kragujevcu, nakon utakmice održane u Beogradu, nije postojao nikakav razlog. To nije ništa drugo nego divljanje", ocenio je Stevanović koji je, kako se dodaje u pisanoj izjavi, odmah nakon incidenta zatražio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.